Acapulco Mèxic Hurt de la tempesta: Nombre de morts segueix en augment. Mass Evacuació esforç d'10s de milers.

Posted by HCN on Thursday, September 19, 2013
Acapulco, a Mèxic, popularment coneguda com una ciutat turística, encara es veu minvada per la tempesta i les inundacions.
Informes fa uns dies va ser que 40 persones van morir i prop de 40.000 desemparats.
La situació a Acapulco continua escalant.
En l'informe directament a continuació, el nombre de morts és ara de 80.

Saqueig colpeja Acapulco com Mèxic xifra de morts tempesta arriba al 80
Per Albert Fajardo i Luis Enrique Martínez, Reuters

Desenes de milers de persones s'han vist atrapats en les conseqüències de dues tempestes que martells vastes regions de Mèxic. Més d'1 milió de persones han estat afectades. Terminal de l'aeroport de Acapulco estava sota l'aigua, deixant encallats als turistes.

Botigues ser saquejades a l'exclusiu barri de Diamant, que alberga hotels de luxe i apartaments luxosos, on desenes de vehicles van ser destruïts per les aigües tèrboles de color marró de la ciutat. Marines van ser publicades fora de les botigues per evitar més robatoris ...

... Nord-oest d'Acapulco, al poble de La Pintada, els equips de rescat han recuperat els cossos de 18 persones que van morir després d'un lliscament de terra enterrar les seves llars, va dir l'alcalde de la ciutat.

Aquesta xifra de morts podria augmentar a causa que més de 60 persones a la zona han desaparegut.

Les pluges torrencials van ser generats per dues tempestes, Ingrid i Manuel, que van convergir a Mèxic des del Golf i el Pacífic durant el cap de setmana, el que va provocar les inundacions sobtades. La nit de dimecres, el Centre Nacional d'Huracans dels EUA va anunciar Manuel enfortir a un huracà.

Els equips de rescat en l'estat de Baixa Califòrnia Sud, la llar dels balnearis més populars de Los Cabos, preparats per evacuar les persones de les zones propenses a inundacions.

Manuel és probable que remullar els estats de Nayarit, Sinaloa i Baixa Califòrnia Sud en els pròxims dies, va dir el NHC ....

Història completa i la font en l'idioma anglès: http://worldnews.nbcnews.com/_news/2013/09/18/20554314-looting-hits-acapulco-as-mexico-storm-death-toll-reaches-80
http://worldnews.nbcnews.com/_news/2013/09/18/20554314-looting-hits-acapulco-as-mexico-storm-death-toll-reaches-80

Publicació original en l'idioma anglès:

Acapulco in Mexico, popularly known as a resort town, is still crippled by the storm and flooding.
Reports a few days ago was that 40 were killed and about 40,000 stranded.
The situation in Acapulco keeps escalating.
As of the report directly below, the death toll is now 80.

Looting hits Acapulco as Mexico storm death toll reaches 80
By Alberto Fajardo and Luis Enrique Martinez, Reuters

Tens of thousands of people have been trapped in the aftermath of two storms that hammered vast swaths of Mexico. More than 1 million people have been affected. Acapulco's airport terminal was under water, stranding tourists.

Shops were plundered in the city's upscale neighborhood of Diamante, home to luxury hotels and plush apartments, where dozens of cars were ruined by muddy brown floodwaters. Marines were posted outside stores to prevent further theft... 

...Northwest of Acapulco in the village of La Pintada, rescue workers have recovered the bodies of 18 people killed after a landslide buried their homes, the town's mayor said. 

That death toll could rise because more than 60 people in the area have disappeared. 

Torrential rains were spawned by two storms, Ingrid and Manuel, which converged on Mexico from the Gulf and the Pacific over the weekend, triggering the flash floods. On Wednesday night, the U.S. National Hurricane Center announced Manuel strengthened to a hurricane. 

Rescue workers in the state of Baja California Sur, home to the popular beach resorts of Los Cabos, prepared to evacuate people from flood-prone areas. 

Manuel will likely soak the states of Nayarit, Sinaloa and Baja California Sur in the next few days, the NHC said....

Full story and source: http://worldnews.nbcnews.com/_news/2013/09/18/20554314-looting-hits-acapulco-as-mexico-storm-death-toll-reaches-80
http://worldnews.nbcnews.com/_news/2013/09/18/20554314-looting-hits-acapulco-as-mexico-storm-death-toll-reaches-80


Tags: acapulco  mèxic  xifra de morts tempesta arriba al 80 

Categories

Blog Archive

Make a free website with Yola